RyCC

Klubtøj

RyCC har lavet ny aftale om levering af klubtøj med TRIMTEX. Aftalen betyder, at vi kan tilbyde klubtøj af med en større flexibilitet i størrelserne end tidligere.
Samtidig er minimumsbestillinger og leveringstid lav. Dette giver mulighed for at minimere klubbens eget lager.

Af hensyn til de sponsorer, der støtter RyCC økonomisk, opfordrer bestyrelsen klubbens medlemmer til at købe klubtøjet og bruge det under både træning og løb. 

RyCC bestiller tøj 2-3 gange om året
RyCC arrangerer fælles indkøb af klubtøj 2 – 3 gange om året. Klubben har i udgangspunktet ikke noget tøj liggende lager, da det er mange penge at have liggende passivt. Vi har dog ofte lidt forskelligt liggende som følge af ekstra bestillinger for at opnå rabatter eller sikre en bestilling ifm. med de ordinære bestillingsrunder.

Det er derfor en god ide at tænke fremad… Eksempelvis kan det være fornuftigt at bestille både vintertøj og sommertøj til den efterfølgende sæson allerede i august, hvis man vil være sikker på at have tøjet til rådighed ved sæsonstart eller til forårets motionsløb.

Tøjstørrelser
TRIMTEX er Norsk ejet, så størrelserne er nordeuropæiske. 
Se størrelses tabel her https://trimtex.dk/en/sizeguide/customer-service-b2c-Sizeguide.html

Du kan ikke “bare” bytte tøjet!
Kender man ikke sin tøjstørrelsen, vil vi kraftigt anbefale klubbens medlemmer at møde op, når der fra tid til anden arrangeres en prøveaften. Da klubtøjet bliver lavet på bestilling, bytter klubben som udgangspunkt IKKE bare tøjet til noget andet. (Der kan eksempelvis være tale om specielt store og små størrelser eller andre features, der gør, at klubben ikke bare kan sælge tøjet til anden side). Vi vil naturligvis gerne være behjælpelige, hvor vi kan, men man kan ikke bare tage det for givet, at klubben tager tøjet tilbage eller bytter det til noget andet.

Omkring levering
Du bestiller når RyCC har åbnet op for fælles bestillingsrunde hos TRIMTEX. Din bestilling går direkte til TRIMTEX, som også leverer din pakke. For at spare dine fragtudgifter for direkte levering, samler vi medlemmernes pakker for afhentning. Nærmere følger for afhentningssted.

Leveringstiden er ca 6 uger fra bestillingsrunden afsluttes.

Lagervarer
For at undgå unødig ventetid på standardtøj, har vi bestilt lidt hjem til lager.
Hør klubbens tøjansvarlige om vi har det tøj du lige mangler.

Kontaktpersoner angående klubtøj
Jette Andreasen er ansvarlig for udlevering af klubtøj fra lageret (i Ry Hallerne).
Du kan måske fange Jette i Ry Hallernes café, kontakt hende helst først på tlf 28968899 eller på mail fussite@gmail.com.
Kontakt om tøj iøvrigt: bestyrelse@rycc.dk