RyCC

Forside

Fredag den 28. oktober

Vi mødes kl 18.00 i Vadestedet.

Først er der generalforsamling, hvor vi serverer lidt ar drikke.

Derefter spiser vi og hygger os. Vi skal blandt andet kåre årets RyCCer 2022.

Der er købt mad, vand, vin og øl som klubben giver i morgen 👍🤩🤩👍.

Ønsker du stærkere drikkevarer er du velkommen til selv at medbringe 🙃

Vi glæder os til at se jer alle i morgen.

💪🤩🤩SKØNT VI BLIVER SÅ MANGE 🤩🤩💪

Lone Agerlund Hansen

Generalforsamling med efterfølgende spisning

SÆT ET STORT KRYDS I KALENDEREN
Fredag d. 28/10 kl 18.00

Her skal vi mødes og ønske hinanden tak for denne sæson til:
Generalforsamling med efterfølgende spisning og hygge. (yderligere info følger).
“Vi advarer mod at det kan risikere at blive sjovt 😉“.

Meld dig gerne til allerede nu 🙂.

Til afslutningen vil vi indføre en ny vandreprokal.
Vi vil kåre ÅRETS RY CC MEDLEM 🙂 🙂.

Her skal du nominere den person i klubben som du synes:
* Bidrager til den gode stemning – gerne så den smitter af på andre
* Altid er hjælpsom og i godt humør
* Giver dig lyst til at komme til næste træning
* Har en god klubånd og er en god kammerat

Du skal sende den hemmelige nominering til Lone Agerlund Hansen her på messenger (PB) senest søndag d. 23/10. Der må meget gerne være en begrundelse med, men det er ikke et krav 🙂.

Når vi mødes d. 28/10 vil vi stemme om den fornemme titel og medfølgende flotte vandrepokal som:
ÅRETS RY CC MEDLEM
– Man kan denne aften stemme på de 5 nominerede, der i den indledende runde har fået flest stemmer.

Vi håber du vil være med til at give denne nye tradition “sus under vingerne”, ved at stemme på din favorit til titlen.

Vi glæder os til at se dig til en god aften

Mange cykelhilsner fra
Festudvalget
Marianne S, Lis & Lone 

Adfærd på MTB

RyCC har modtaget klager fra egnens lodsejere over, at klubbens offentlige hjemmeside henviser til MTB-ruter, hvor man ikke må cykle. Bestyrelsen har valgt at fjerne hele samlingen af MTB-spor fra hjemmesiden. Adgangsforholdene ændres over tid, og vi ser os ikke i stand til løbende at holde samlingen opdateret. Vi opfordrer medlemmerne til at overholde reglerne for færdsel i naturen og respektere skiltning.

Spændende læsning fra Italien.

Nyhedsbrev februar 2020

Sidste nyt om Corona-virus her i Italien er, at de dødstilfælde, der har været, ikke er døde af Corona-virus men med Corona-virus! Alle over 78 år. En vigtig information, som sætter media-cirkus’et lidt i perspektiv. Dem, der er døde, har alle haft andre sygdomme! Hvert år dør 8000 mennesker af influenza i Italien. Det er mere end dobbelt så mange, som er døde i Wuhan-regionen i Kina, der befolkningsmæssigt er på samme størrelse som Italien.  

De sygdomsramte er koncentreret i en gruppe af kommuner i Lombardiet omkring byen Lodi og i en enkelt kommune ved Padova. Udover disse kommuner, så er det ikke forbundet med nogen speciel risiko at besøge Norditalien eller resten af Italien. 

At Danmarks første (og forhåbentligt sidste) sygdomstilfælde er blevet smittet i netop Italien er skæbnens ironi og minder mig om, at rejsebranchen er en følsom industri! Dog håber jeg, at I vil læse mit nyhedsbrev til ende, også selvom nyhedsværdien er sandet lidt til? Det smitter i hvert fald ikke! 

Nyhedsbrevet her har nemlig en vaskeægte “sand-sation”, da turen Ørkensandet i Jordan nu endeligt er sat på programmet for efteråret 2020! I kan læse en appetitvækker herunder og resten på hjemmesiden (med fotos)! Syv overnatninger, fem cykeldage med masser af indhold, plus en hel dag til at se Petra (et af verdens syv nye vidundere, Unesco) inkl. valgfri vandretur og en halv dag ved Det døde Hav. Mountainbike-tur for eventyrere og cykelturister.

Men først kort nyt:

  • Pilgrimsrejsen Frankerstien (mtb) fra Lucca til Rom er blevet flyttet! De nye datoer er: 12-20/6-2020. Seks cykeldage og en hel fridag i Rom. Ønsker man at spare fridagen i Rom og tage hjem en dag før, så kan det arrangeres.  
  • MTB-Safari, Brentadolomitterne er blevet flyttet! De nye datoer er: 4-11/6-2020. Vi har valgt at flytte turen lidt frem for at være helt sikre på at have snefrie passager til de højeste pas!
  • Rom-San Marino er nu lukket for tilmelding, men interesserede kan blive skrevet op på en venteliste og vil blive kontaktet i tilfælde af afbud.
  • MTB-Nepal er aflyst. Ikke nok tilmeldinger i denne omgang, desværre.

Ørkensandet i Jordan

Jordan har altid stået højt på vores liste over eksotiske rejsemål, der bare måtte afprøves! Da det blev muligt at kombinere en cykelferie med verdenskulturarv som Petra, Det døde Hav og den mest Mars-lignende dal på jorden, Wadi Rum, så var det bare at slå til! Som I kan læse på vores hjemmeside, er det lykkedes at sætte et program sammen, der kombinerer cykling i en væsensforskellig naturmæssig kontekst med historisk og kulturelt indhold, som svært vil kunne matches i noget andet land! Samtidigt er Jordan regnet som et behageligt og sikkert rejseland med et perfekt klima for en cykeltur i efterår 2020! I løbet af ugen skal vi blandt andet se tusindårige gamle mosaiker; imponerende borge bygget af korsriddere; Monte Nebo, hvor Moses fik sin første åbenbaring og så det hellige land for sine fødder; Wasa Al Hasa, en ørkenkløft med rindende vand og sandaftegninger; Det døde Hav og ikke mindst Wadi Rum, hvis monumentale klippeformationer, Lawrence of Arabia, beskriver som en “… processional way greater than imagination!”

Cykling for eventyrere og cykelturister (mountainbikes): 50 km i snit med fra 250-900 højdemeter om dagen. Sandet men hårdt stampet underlag. Temperature mellem 20-28 grader (køligt om aftenen). Følgebil og bagagetransport. Se mere på hjemmesiden her.