RyCC

MTB -Tilmelding til Harzen turen 2020.

Du kan nu melde dig til RyCC’s traditionsrige MTB-tur til Harzen, som i 2020-versionen går til byen Wernigerode, hvor vi skal bo på hotellet Regiohotel Schanzenhaus. Byen er valgt efter i flere år at have været markedsført intensivt af en af vores faste guider – så forventningerne er store. I kan læse mere om turen i vedlagte dokument (som er fordelt på to filer), hvor der også er indsat et link til den doodle, hvor man tilmelder sig. Fristen for bindende tilmelding er først den 1. juni 2020, så man kan roligt tilmelde sig nu, og så melde fra igen senere (og inden den 1. juni), hvis man fortryder (men hvorfor skulle man det?!). På hyggeligt gensyn.
Links til hotellet og til doodlen er for nemheds skyld også indsat lige nedenfor.

Hotellet.

Tilmelding

Flere oplysninger

Lidt inspiration til turen