RyCC

Race -Tag med RyCC til Mallorca i 2017

RyCC planlægger lige nu en tur til Mallorca i uge 16, 2017.

Turen er for ryttere på alle hold, men terrænet kan godt være krævende, og der vil blive lagt vægt på længere ture og struktureret træning.

Det er derfor klart bedst, hvis der er flere tilmeldte fra de respektive hold, så vi kan lave ture af forskellig længde og sværhedsgrad til dem.

Vi har p.t. ikke en rutineret guide med godt kendskab til cykling på Mallorca, men vi har en forventning om, at nogle af deltagerne har cyklet der tidligere, og har et vist kendskab til området. Og så er der jo også mange turforslag til rådighed fra sidste år og på nettet, så i fællesskab skal vi nok få lavet et godt program for ugen.

 

Bravo Tours

Det er Bravo Tours, der står for de praktiske ting omkring selve rejsen (hotel og transport). Og du skal derfor selv henvende dig til Anni Nørgaard hos Bravo Tours og tilmelde dig turen. Anni er informeret, så fortæl hende at I er fra RyCC og skal til Mallorca. Så klarer hun resten.

 

Vi har lagt vægt på, at turen skal være billig, så vi kan få flest muligt med. (Mænd, koner, kærester eller venner er velkomne).

Hotellet hedder Aqua Sol og ligger i Palmanova. Der findes et aflåst rum til cykler.

Prisen for rejse og hotel med halvpension er 4.598 kr. og er baseret på to personer er indkvarteret i to-værelses lejlighed. Vil man gerne bo alene kan det lade sig gøre for et tillæg på 1.000 kr.

mallorca-2016

Transport/leje af cykler

Hvis vi bliver mange nok, arrangerer vi transport af vores cykler med Boomerang fra Herning. De er vant til den slags og det koster ca. 1.000 kr. pr. cykel. Er vi derimod kun nogle få stykker, må vi klare transporten med en cykelkuffert på flyet – men det tager vi senere.

Man kan også leje cykler på Mallorca. Der findes flere store cykeludlejere dernede – eksempelvis Max Hürzeler:

http://www.huerzeler.com/en/rental–‐bicycles/

 

PDF – RyCC til Mallorca 2017