RyCC

Fælles tur søndag den 1. maj

Fælles tur Ry-(Sejling)-Hald Sø t/r eller på spor omkring Hald Sø ved Viborg med indlagt fælles frokost på Birgittelyst Kro med klubben som vært søndag d. 1.maj

Hvis vejret er til cykling søndag 1.maj* kan du uanset om du kører på MTB eller race deltage i vores fælles tur til det smukke område ved Hald Sø lidt syd for Viborg.
Du kan cykle hele vejen Ry – Hald Sø(Birgitte Lyst Kro,hvor klubben byder deltagere på en let frokost) t/r (ca.125 km) med afg. Ry Bådhavn kl. 9:00, delvis (f.eks.fra Sejling t/r (ca.62 km) afg. 10:30 MTB rytterne forventes at transportere sig i egne biler og kan køre på spor nær Hald Sø, Disse spor offentliggøres senere i lighed med informationer om transport m.m.
Kører du i bil til Sejling(landsby lidt nord for Silkeborg ad Viborgvej) eller Hald Sø angiv i Doodlens kommentarfelt, hvor mange cykler og mindre bagage(skiftetøj) du evt. kan have med t/r eksklusiv dine egen/egne.

Tilmelding gerne senest torsdag d. 28.april kl. 21 på

http://doodle.com/poll/sdiqqdaz9s9d3zie

* Senest lørdag d. 30.april kl. 12 tager vi bestik af vejrudsigten og udmelder her, hvis vi finder vejret for dårligt eller tilslutningen for lille til en fælles tur med let frokost betalt af Rycc den søndag.
Men kom frisk du kan ændre din stemme indtil torsdag d. 28/4